Myynninverkkokurssi / Ratekoulutus

Tai kirjaudu päästäksesi maksullisiin kursseihisi

Myyntityössäkin uuden ajan haasteet alkavat näkyä.

Siitä huolimatta myynnin perusta on toistaiseksi pitänyt horjumattamasti paikkansa, eli liikesuhteet pitää luoda ja pitää. Synnynnäisillä kyvyillä ei huippumyyjäksi pääse nyt, eikä ole päässyt ennenkään. Tiedot ja taidot on jokaisessa ammatissa opittava ja harjoiteltava käytännössä, näin on myös myyntityössä.

Aika on meille kaikille tärkeä mitta ja siksi myynninverkkokurssi on loistava vaihtoehto seminaareille, jos haluaa kouluttautumisessaankin olla tehokas. Myynninverkkokurssin sisältöä pääsee opiskelemaan itselleen sopivina annoksina silloin kuin se itselle sopii ja näkemäänsä voi kerrata uudestaan ja uudestaan. Näin opitusta tulee toimintaan vaikuttava käytäntö, joka alkaa vaikuttaa tuloksiisi positiivisesti.

Oppimisesi kannalta on tärkeää käyttää niin montaa aistia, kuin on mahdollista. Ihminen oppii kuulemalla, näkemällä ja itse tekemällä ja parhaiten silloin, kun näitä kaikkia käytetään yhdessä. Sen vuoksi on hyvä muistaa, että kirjalliset tehtävät täydentävät ja aktivoivat oppimistuloksiasi. Tee siis myös kurssin kirjalliset harjoitukset ja mielellään silloin, kun asiat pyörivät päässäsi tuoreena. Näin voi myös syntyä kysymyksiä. Jokaisen jakson lopussa on siihen jaksoon liittyville keskusteluille annettu tilaa. Kaikki kurssille osallistujat voivat kirjoittaa sinne omat kommenttinsa ja muut näkevät ne ja vastaukset esitettyihin kysymyksiin.

Kurssin tehtävät ovat PDF-muodossa tulostettavissa työkirjoissa, lisäksi jokaisen videojakson sivulla on kysymyksiä ja avainkohtia aihealueesta, voit vastailla niihin varattuihin kenttiin ja vastauksesi säilyvät muistissa koko kurssin ajan. Voit täyttää tehtäviä PDF-tiedostoon, kun tallennat PDF-tiedoston ensin tietokoneellesi. Näin voit pitää täytetyt PDF-tiedostot itselläsi tallessa. Selaimet avaavat täytettäviä PDF-dokumentteja hyvin vaihtelevasti ja yleensä niiden tallentaminen ei onnistu selaimesta. Tulosta työkirja niin voit tehdä siihen perinteisesti omia muistiinpanoja.

Modulien oppitunnit on ajastettu. Saat uuden modulin oppitunteineen näkyviin viikon kuluttua edellisestä. Näin oppitunteihin riittää aikaa perehtyä ja tehdä niihin liittyvät harjoitustehtävät.

Avatar
Kouluttaja

Tapio

Olen toiminut myynnin ja asiakaspalvelun parissa yli 20 vuoden ajan, tuotteistanut useita palveluja B2B sekä B2C-sektorilla ja valmentanut satoja asiakasrajapinnassa toimivia ammattilaisia. Nykyinen toimenkuva on löytää tehtäviin uusia tekijöitä ja tekijöille uusia tehtäviä.

Modules